Alles over het huren van een verhuislift

Voor dakdekkers

Een dakdekkersbedrijf heeft een verhuislift ingehuurd voor het naar boven zetten van dakdekkersmateriaal.

Waarom een verhuislift inhuren?

Veel dakdekkers bedrijven huren een verhuislift in omdat de aanschaf van een lift vrij duur is. Voor het naar boven liften van dakplaten, dakpannen, isolatierollen, dak leer/bitumen wordt gebruik gemaakt van een buitenlift.

Bij diverse bedrijven kunt u snel en gemakkelijk een ladderlift inhuren. Ze komen met bediening en bouwen voor u de verhuislift op en breken hem na de klus weer af. Zo heeft u dus uw handen vrij om uw aangenomen dakbedekkingsklus uit te voeren. De buitenlift gaat tot 18 meter hoog. Wat in de praktijk betekent het dag van de 4e etage.

Welke regio?

Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam, Dordrecht, Den Haag, Utrecht of Rotterdam? Geen probleem diverse verhuizers kunnen overal naar toe komen. Wilt u gebruik maken van een spoeddienst? Dit betekent dat ze binnen paar uur op locatie kunnen staan.

Soms moet een dak worden gerepareerd vanwege lekkage of slijtage/ ouderdom. En is er een zekere spoed nodig. Zeker bij een dak lek en waterlekkage dan heeft de klant hier hinder van en moet het dak zo spoedig mogelijk worden gerepareerd. Om deze dak spoedig te vervangen bieden verhuizers een ladderlift aan om ze alle materialen snel boven te zetten voor u. U kunt dan direct aan de slag met de reparatie. De verhuislift heeft een verhuisplateau welke kan uitklappen en een groot formaat heeft. Het gewicht wat de ladderlift kan tillen is maximaal 200 kilogram. En lift wordt aangedreven door een elektrische motor op stroom 220V.

Dakpannen verplaatsen

Voor het inzetten van een pannenlift / verhuislift is voldoende opstellingsruimte nodig op de lift op te bouwen op de grond voor uw pand of woning. Meer over dakdekkers vindt u op DakdekkerWijzer.nl