Alles over het huren van een verhuislift

Tips huren verhuiswagen

Door zelf een groot deel van de inpakwerkzaamheden te doen is het mogelijk om op de kosten te besparen. Die kunnen ook lager uitvallen als u besluit om de verhuiswagen zelf in te laden en weer leeg te halen. Vaak kunt u uitstekende afspraken maken over de kosten en welke werkzaamheden er wel of niet uitgevoerd worden.

Kosten zelf verhuizen

Als u zelf gaat verhuizen dan is het belangrijk om goed te weten hoe u dit moet aanpakken. Zelf verhuizen is natuurlijk een slimme optie. Zeker als u voldoende hulp hebt. Het is echter goed om er wel bij stil te staan dat er ook kosten zijn bij het zelf verhuizen van de spullen.

Alles op een rijtje

Laten we een overzicht maken van de verschillende kosten welke u zult gaan maken als u zelf verhuizen gaat.

 • de kosten van de huur van een aanhanger of vrachtwagen
 • de verhuiskosten voor al het verhuismateriaal
  1. dozen
  2. verhuisdekens
  3. inpakmateriaal
  4. tape
 • de kosten van mensen welke u helpen (dit kan een kratje bier en wat te eten zijn als vrienden u helpen)
 • de kosten voor het huren van een verhuislift, steekwagen of ander materieel

De kosten van een verhuisbedrijf!

Het is misschien wat moeilijker om de kosten van zelf verhuizen gemakkelijk uit te rekenen. Het is gemakkelijker om de kosten van een verhuisbedrijf te ontdekken. U kunt namelijk meerdere offertes opvragen bij verschillende verhuisbedrijven. Hierna kunt u de verschillende offertes voor uw verhuizing gaan vergelijken. Hierna kunt u de knoop doorhakken en beslissen of u zelf met de dozen gaat slepen of dit laat doen door een professioneel verhuisbedrijf. Offertes kunt u hier opvragen.